Νέος Κατάλογος 2017-2018

Η Hercules παρουσιάζει την One Stop Shopping εμπειρία μέσα από τον νέο κατάλογο της εταιρείας, “Creativity At Its Edge 2017-2018” ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος. Βρείτε μέσα από τις 340 σελίδες μεγάλη ποικιλία από κορυφαία και βραβευμένα προϊόντα με Red Dot Design Award, καθώς και πατέντες που θα σας ενθουσιάσουν. Επιπρόσθετα μέσα από τον νέο της κατάλογο η Hercules παρουσιάζει μια πλειάδα από καινούργια προϊόντα με έμφαση στην τεχνολογία, την καινοτομία καθώς και τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Ο κατάλογος είναι χωρισμένος σε μορφή shop in shop με δέκα διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που αφορούν τόσο εταιρείες και οργανισμούς όσο και ιδιώτες. Επίσης στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται προϊόντα διασήμων οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει η εταιρεία σε επίπεδο  B2B όπως Villeroy & Boch , Hugo Boss, Senator, Cerutti 1881 κ.α.
Μέσα από την κατηγορία “Epathlo” βρείτε τα πιο εντυπωσιακά κύπελλα και μετάλλια για αθλητικές και όχι μόνο εκδηλώσεις. Είτε ψάχνετε για ένα βαρύτιμο έπαθλο για ένα μεγάλο πρωταθλητή ή κάτι πιο  οικονομικό για παιδιά ακαδημίας, το Epathlo είναι το κατάλληλο μέρος για να τα ψάξετε.
Η κατηγορία “The Gallery” παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία από πλακέτες,  βραβεία και άλλα αναμνηστικά δώρα για να τιμήσετε αυτούς που το αξίζουν!
Στο  “T-shirt Planet” βρείτε τα πάντα σχετικά με τις εκτυπώσεις φανελών και καπέλων, με προϊόντα τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε με ελάχιστη ποσότητα από ένα κομμάτι. 
Η επόμενη κατηγορία, το Giftsquare,  σας προσφέρει τα πιο μοντέρνα και καινοτόμα διαφημιστικά και όχι μόνο δώρα για την εταιρεία σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε powerbank το οποίο μετατρέπεται σε selfie stick , τα νέα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, το folder με ενσωματωμένο power bank καθώς και πολλά άλλα που θα σας ενθουσιάσουν!    
Μέσα από το “Hercules Collection” μπορείτε να βρείτε εταιρικά δώρα άλλου επιπέδου ενώ μπορείτε να  ανακαλύψετε τις νέες συλλογές διάσημων οίκων όπως Villeroy & Boch, Hugo Boss, Cerrutti 1881, Troika κ.α.
Το “The Stampshop” είναι η αξιόπιστη λύση στις σφραγίδες. Βρείτε όλων των ειδών σφραγίδες Trodat καθώς και τις έξυπνες πέννες σφραγίδες Heri.
To “The Flagshop” σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σχετικά με τις σημαίες. Βρείτε ποικιλία από εθνικές σημαίες σε στοκ, σημαίες με το λογότυπο σας, σημαιοστολισμούς, fly banners καθώς και λάβαρα και είδη παρέλασης.
Η κατηγορία “Printshop” περιέχει είδη τυπογραφείου όπως business cards, letterheads, φακέλους καθώς και άλλα πολλά προϊόντα για να δώσετε ταυτότητα στην εταιρεία σας.
Στην 9η κατηγορία, το “MySign”, βρείτε προϊόντα παρουσίασης όπως Roll Ups, αρίθμηση τραπεζιών , κονκάρδες προσωπικού καθώς και πινακίδες και ταμπέλες.
Τέλος, βρείτε στο “Wedding & Baptism gifts” μοναδικές και εντυπωσιακές μπομπονιέρες και είδη γάμου και βάπτισης χαραγμένα με το μήνυμα ή όνομα σας.   

Δείτε τον κατάλογο ηλεκτρονικά στο ακόλουθο σύνδεσμο https://goo.gl/0dL0Ee . Επίσης ζητήστε να σας αποσταλεί σε έντυπη μορφή στο 25724033 ή info@hercules-group.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία

Υπηρεσία ''Working From Home Gifts''

5 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ